De deelnemers aan het toernooi op de Simone de Beauvoirlaan.
De deelnemers aan het toernooi op de Simone de Beauvoirlaan. Foto: TTV Bijmaat

Stenen tafel toernooi afgesloten op de Simone de Beauvoirlaan

Sport

HUIZEN - Het Stenen Tafel Toernooi van Tafeltennisvereniging Bijmaat dat deze zomer voor het eerst werd gehouden op alle stenen tafeltennistafels in de gemeente is vandaag afgesloten op de tafel bij de Simone de Beauvoirlaan.

Hier deden acht kinderen mee in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar oud. Eerst werd het spel Rond de Tafel gespeeld onder leiding van Jermo van Zomeren. Tijdens dit spel noteerde Peter van Bijmaat de namen en een aantal andere gegevens van deze 8 jongens.

Tweetal vierkampen
Na het spel werd er gestart met een tweetal vierkampen, waarbij Lars de winnaar werd van de ene 4-kamp en Julian tweede werd. De andere vierkamp werd gewonnen door Rens met Hayden op de tweede plaats.

De finale was tussen Lars en Rens, waarbij Rens Dijsselhof uiteindelijk de winnaar werd van het 1e Stenen Tafel Toernooi van de Simone de Beauvoirlaan.

Geslaagd evenement
Het organiserende team, bestaande uit Peter, Noah, Jermo, Gerard, Patrick en Damian, kijkt overwegend terug op een geslaagd evenement, dat altijd door kon gaan onder droge weersomstandigheden.

“Binnenkort zal er een evaluatie plaats vinden, waarbij de plus-, maar zeker ook de verbeterpunten ter sprake zullen komen”, aldus Peter Struiksma van Bijmaat.

Uit de krant