Afbeelding
Foto: HSV Zuidvogels

Seizoensopening HSV De Zuidvogels op 28 augustus

Sport

HUIZEN - De seizoensopening van voetbalvereniging HSV De Zuidvogels vindt 28 augsutus plaats en is zowel voor leden als niet-leden.

“Er is van alles te doen met vertier voor jong en oud én alles wat daartussen zit, met de bal en zonder de bal”, aldus de club.

Clinic Kabouters
“Voor onze jongste voetballertjes de Kabouters is er weer een hele leuke clinic. Plezier verzekerd. De clinic staat open voor zowel leden als niet-leden. Leuk voor de allerjongsten dus en we hopen ook op enige ledenaanwas.”

“Ook voor leden en niet-leden: het inmiddels befaamde 7x7 toernooi, dat start rond de klok van half 5 ’s middags. We hopen op veel inschrijvingen, ook vanuit andere verenigingen.”

Walking Football
Noemenswaardig vind de club ook de start van het Walking Football bij Zuidvogels. “We beginnen met een zestal gratis introductietrainingen. Ook dit staat weer open voor zowel leden als niet-leden.”

“Voorwaarde is dat de mensen minimaal tot de generatie ‘oudere jongeren’ behoren: Walking Football wordt gespeeld bij 55 jaar of ouder.”

Panna-voetbal
“Voor onze eigen oudere jeugd hebben we een mooi parcours gepland staan. Panna-voetbal, het Zuidvogels Kanon - wie schiet het hardst, een stormbaan en nog veel meer leuke activiteiten.”

“Tot slot: onze beste mannen en vrouwenteams gaan ook in de slag met gerenommeerde tegenstanders. Met name de oefenwedstrijd van ons eerste tegen Argon springt er daarbij uit.”

Voor alle activiteiten is inschrijving gewenst en dat kan via de website van de vereniging: www.hsvdezuidvogels.nl. Hier is ook het hele programma te vinden.

Uit de krant