In juni 2020 sloot HSV De Zuidvogels zich aan bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland van FC Utrecht.
In juni 2020 sloot HSV De Zuidvogels zich aan bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland van FC Utrecht. Foto: FC Utrecht

FC Utrecht Voetbalkamp komt naar HSV De Zuidvogels

Sport

HUIZEN - Het FC Utrecht Voetbalkamp voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar is op 21 en 22 oktober bij HSV de Zuidvogels in Huizen.

Het FC Utrecht Voetbalkamp staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Er wordt een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

HSV de Zuidvogels biedt haar leden, maar ook niet leden uit de regio, van 7 tot en met 13 jaar hiermee een kans om in de herfstvakantie deel te nemen aan kwalitatief hoogwaardig extra voetbalaanbod.

Trainers
Dit is echter niet het enige voordeel voor de club. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp biedt FC Utrecht talentvolle trainers van HSV de Zuidvogels namelijk de kans om extra opgeleid te worden door FC Utrecht.

Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor FC Utrecht één van de manieren om invulling te geven aan het RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland samenwerkingsverband.

Talentontwikkeling
RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht.

Het project heeft als doel om het voetbal in de regio te ontwikkelen en de samenwerking tussen de amateurclubs en FC Utrecht te versterken. HSV de Zuidvogels is een van de regionale amateurclubs in dit samenwerkingsverband.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van de club.

Uit de krant