Afbeelding
Foto: © Bob Awick
Advertorial

Modini Kakade: ‘Ik houd mensen een spiegel voor’

Bedrijven

De meeste mensen brengen meer tijd door met hun collega’s dan met hun eigen partner. Het is dan niet zo verwonderlijk dat er soms wat irritaties ontstaan. Maar wat nou als je continu stuit op onbegrip en de sfeer grimmiger wordt? 

“Communiceren. Blijven praten, dat klaart de lucht”, weet Modini Kakade. Deze maand heeft zij haar MCN Coaching-praktijk geopend aan de Deltazijde in Blaricum en ze is klaar om cliënten te helpen. 

Wat Modini vooral doet, is haar cliënten een spiegel voorhouden. “In een intake probeer ik boven tafel te krijgen wat het probleem is. Als ik dat weet, kunnen we aan de slag en kan ik mensen mentaal sterk maken.” 

Nadat ze de coachingopleiding volgde, is Modini bij een paar bedrijven aan de slag gegaan. “Naast particulieren helpen, word ik ook gevraagd door bedrijven. Als er problemen zijn met medewerkers en een leidinggevende dan is het zaak om beide personen te spreken. Soms vragen bedrijven of ik voor een bepaalde tijd bij hen wil komen om in kaart te krijgen waar de communicatie beter kan. Dat is interessant en ik ben elke keer trots als het lukt mensen bij elkaar te brengen.”

Van mensen in een hokje stoppen moet ze niks hebben; voor Modini is ieder mens uniek. “Gesprekken die ik heb zorgen ook bij mij voor nieuwe inzichten. Als ik op reis ben vind ik het ook altijd geweldig om verhalen van mensen met een andere achtergrond en cultuur te horen. Elk gesprek is voor mij een cadeautje.”

MCN Coaching Deltazijde 14 | 1261 TA Blaricum | 088-0083606 | www.mcn-coaching.nl

Uit de krant