Afbeelding
Foto: Bibliotheek hlb

Bibliotheek open tijdens nieuwe lockdown

Algemeen

HUIZEN - De bibliotheekvestigingen in Huizen en Laren blijven ondanks de nieuwe lockdown open voor het lenen en terugbrengen van boeken, en om te studeren, lezen en werken.

Ook de spreekuren - inclusief een extra spreekuur - gaan gewoon door.  Het spreekuur dat wordt verzorgd door de Brassershoeve/Seniorweb, zal worden uitgebreid. 

“De deskundige vrijwilligers zijn op iedere doordeweekse ochtend aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek Huizen om vragen over computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader te beantwoorden”, meldt bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum. “Ook kunnen zij hulp bieden bij het maken van een boosterafspraak.”

Bezorgservice
De bibliotheek biedt daarnaast een bezorgservice. “Ook al blijft de bibliotheek open, kunnen er omstandigheden zijn waardoor je niet naar de bibliotheek kunt komen”, legt de bibliotheek uit. “Of omdat je vanwege besmettingsrisico liever niet de deur uitgaat.”

Geïnteresseerden kunnen gebruikmaken van de bezorgservice door het genre of het onderwerp van het gewenste boek aan te geven. Via de bezorgservice (035-5257410, info@bibliotheekhlb.nl) kunnen ook tijdschriften en groot letterboeken geleend worden. 

Voor actuele openingstijden van de bibliotheekvestigingen kunt u terecht op www.bibliotheekhlb.nl

Uit de krant