Harleys en meer zijn er te zien op het evenement.
Harleys en meer zijn er te zien op het evenement. Foto: Bob Awick

Tweede editie Harley-dag Huizen op komst

Algemeen

HUIZEN - Harley-dag Huizen wordt dit jaar gehouden op zondag 15 mei van 11.00 tot 20.00 uur op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat.

Naast Harley-Davidson motoren is er muziek, waaronder een 18 persoons Metallikoor, een motorzaagkunstenaar, 25 standhouders 15 Foodtrucks, een Mega Kidz Corner en nog veel meer. Hiermee is het een evenement voor heel het gezin.

Vervolg
De eerste Harley-dag werd gehouden in 2019 en was een succes. Door corona kon er nog geen vervolg op komen en de organisatie is blij dat het nu wel mogelijk is.

“Het evenemententerrein wordt dit jaar anders maar veel beter ingedeeld om het voor alle soorten aanbieders aantrekkelijker te maken”, laat Robbert Kuypers weten.

Eten
“Om het deel waar het podium komt te staan, worden diverse aanbieders van eten geplaatst, met voldoende zitgelegenheid en uiteraard een bar.”

Net buiten het veld is er een ruime opzet voor stands met diverse merchandise. Omdat de ‘Kidz Corner’ vorige keer zo’n succes was, is deze dit jaar uitgebreid, zodat jonge bezoekers ook kunnen genieten.

Kijk voor meer informatie op harleydaghuizen.nl.

Uit de krant