Afbeelding
Foto: www.nkknikkeren.nl

Huizer Knikkerfinale voor basisschoolleerlingen in Oostermeent

Algemeen

HUIZEN De Huizer Knikkerfinale van 2022 wordt woensdag 18 mei in Winkelcentrum Oostermeent gehouden. In de afgelopen weken is er veel geknikkerd op de verschillende basisscholen in Huizen. Samen met de buurtsportcoaches werd geoefend voor de grote finale. 

“Na twee jaar zonder grote finale kan en mag het eindelijk weer. Corona gooide de afgelopen jaren roet in het eten maar we zijn weer terug! Er is plaats voor ruim 100 kinderen om mee te strijden voor de titel van ‘Huizer knikkerkampioen’”, aldus de buurtsportcoaches.

Winkelcentrum Oostermeent
De knikkerfinale met kinderen van alle basisscholen van Huizen vindt plaats op woensdag 18 mei vanaf 15.00 uur in Winkelcentrum Oostermeent, waar alle kinderen tegen elkaar strijden. “Er zijn verantwoorde lekkernijen, vrolijke kinderen en relaxte achtergrondmuziek.”

De 16 beste knikkeraars van Huizen mogen later ook nog meedoen aan de landelijke finale in dierenpark Rhenen. Een wethouder zal de prijsuitreiking voor zijn of haar rekening nemen.

Inschrijven
Wil jij strijden om het Huizer knikkerkampioenschap? Schrijf je dan nu in via www.nkknikkeren.nl/inschrijven.

De buurtsportcoaches in de gemeente Huizen streven naar meer spelen en bewegen voor jeugd en jongeren. Samen met lokale sportverenigingen en sportaanbieders wordt dit structureel gerealiseerd. Lees meer over wat de buurtsportcoaches in Huizen doen op www.huizen.nl/activiteiten-buurtsportcoaches.

Uit de krant