Kim Lammers is een van de kampioenen die komt signeren
Kim Lammers is een van de kampioenen die komt signeren

Wereldkampioenen Kim, Naomi, Joyce en Willemijn signeren voor goede doel

Algemeen

HUIZEN - Kersverse wereldkampioenen Kim Lammers, Naomi van As, Joyce Sombroek en Willemijn Bos verblijden de jeugd van de Huizer Hockey Club op woensdag 13 augustus met een signeersessie ten bate van het Ronald McDonald Centre.

De signeersessie, mede-georganiseerd door clubsponsor ABN Amro te Huizen, vindt plaats ter afsluiting van de jaarlijkse prepweek op de Huizer Hockey Club, waarin de breedtejeugd zich voorbereidt op het nieuwe seizoen.

De signeersessie vindt plaats om 17.30 uur op de Huizer Hockey Club. Voor een handtekening wordt een kleine bijdrage gevraagd die rechtstreeks ten bate komt van het Ronald McDonald Centre. De ABN Amro verdubbelt dit bedrag. Ook is er een verzoek uitgegaan naar de vaste sponsors van de Huizer Hockey Club om een bijdrage te leveren. Op de website van de Huizer Hockey Club worden alle donateurs vermeld.

Uiteraard zijn alle leden uitgenodigd om één of meerdere handtekeningen te bemachtigen en hiermee het goede doel te steunen.

Kim Lammers is geen vreemde op de Huizer Hockey Club. Tot haar achttiende heeft ze op de Huizer Hockey Club haar jeugdopleiding genoten tot en met Dames 1. Lammers treedt per 11 augustus aan als directeur van het Ronald McDonald Centre, een uniek sport- en spelcomplex in Amsterdam waar wekelijks 1.300 kinderen met een beperking sporten.

Uit de krant