Voor kinderen is er volop aandacht tijdens de open dag.
Voor kinderen is er volop aandacht tijdens de open dag.

Open dag bij Tennisvereniging Huizen

Algemeen

HUIZEN - Tennisvereniging Huizen houdt op zondag 29 maart een open dag. Van 12.00 tot 16.00 uur is men van harte welkom op het tennispark aan de Bovenmaatweg 94 in Huizen, tegenover winkelcentrum Oostermeent.

Speciaal op deze dag is er aandacht voor de jeugd. Trainers zijn aanwezig voor uitleg van de trainingsprogramma's voor kinderen en het beantwoorden van vragen.

Materiaal
Het is niet nodig om zelf tennismateriaal mee te nemen, rackets en ballen zijn aanwezig. Ook kan men langskomen voor informatie en een gesprek om te zien of tennis de geschikte sport is.

Wizzkids
Naast het zelf kunnen tennissen is er een demonstratiewedstrijd van de kampioenen van Tennisvereniging Huizen. Voor de kinderen is er Wizzkids (vanaf 4 jaar) en Tenniskids (vanaf 5 jaar). Dit is een nieuwe manier van lesgeven aan de jeugd, waarin op een speelse manier geleerd wordt hoe men goed kan gaan tennissen. Djoke van Marum zal een demonstratie van rolstoeltennis geven. Verder is er alleen op deze dag een speciale aanbieding om tegen een gereduceerd tarief lid te worden.

Uit de krant