De toren van de kerk kan voor het goede doel beklommen worden.
De toren van de kerk kan voor het goede doel beklommen worden.

Oude Kerk open voor Huizen sponsort Hebron

Algemeen

HUIZEN - In het kader van de sponsordag 'Huizen sponsort Hebron' zijn mensen komende zaterdag 11 april tussen 10.00 en 13.00 uur welkom om een kijkje te nemen in, rond en óp de Oude Kerk van Huizen.

De sponsordag 'Huizen sponsort Hebron' gaat uit van de Hervormde Gemeente Huizen. Het doel is om minimaal 15.000 euro op te halen.

Missionair werker
Hiermee kan voor een jaar lang, voor een dag in de week de missionair werker van de gemeente Hebron in Amsterdam worden betaald.

Op het plein zullen er kramen zijn die allerlei producten verkopen, binnen in de kerk kan er een foto worden gemaakt in Huizer klederdracht. Ook zal er koffie en thee met zelfgemaakte taarten worden geserveerd.

Opbrengsten
Verder wordt er ook een heuse sponsorloop georganiseerd. Ook zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel.

Ieder half uur start er een rondleiding onder leiding van een officiële gids. De kosten voor de rondleiding zijn 3 euro per persoon en 7,50 euro per gezin en duurt drie kwartier. Het beklimmen van de toren kost 2 euro per persoon.

Uit de krant