Afbeelding
update

Pakjesboot 12 meert aan in Nautisch Kwartier

Algemeen

HUIZEN - Pakjesboot 12 meert donderdag 3 december aan bij het Nautisch Kwartier en is hier tot en met 5 december te bezoeken.

Aan boord kunnen de kinderen zien hoe de Sint en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers.

Pakjesruim
In het pakjesruim zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken.

Als de kinderen heel stilletjes doen mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau met het Grote Boek van Sinterklaas.

Een rondleiding kost 8,50 per persoon en kinderen moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Meer informatie en reserveringen: pakjesbootdagen.nl.

Update: Vaarkracht
Speciaal voor kinderen uit gezinnen die te maken hebben gekregen met kanker, mag stichting VaarKracht de toegangskaartjes met vijftig procent korting aanbieden. De reservering loopt in dat geval via de website van VaarKracht: vaarkracht.nl (maximaal vier personen per reservering).

VaarKracht is een landelijk werkende stichting die kosteloos onvergetelijke vaartochten organiseert voor kankerpatiënten en hun dierbaren. Kankerpatiënten die belangstelling hebben voor deelname aan een individuele vaartocht of een groepsvaartocht, kunnen daarover alle informatie vinden op hun website.

Uit de krant