Afbeelding

Kerst start vandaag in het Hart van Huizen

Algemeen

HUIZEN - Sinterklaas is nog maar net weg of het Hart van Huizen is klaar voor de kerst. Vanaf vandaag, woensdag, siert een grote verlichte kerstboom het Hart van Huizen en in alle straten staan verlichte boompjes voor een warme kerstsfeer, passend bij het centrum 'Van Goede Huizen'.

Naast de sfeervolle aankleding zal op diverse momenten muziek klinken in het centrum. Op zaterdag 19, woensdag 23 - tevens koopavond - en donderdag 24 december - wanneer de markt er ook staat in plaats van zaterdag - wordt gratis warme chocolademelk en glühwein geschonken.

Kerstknutselplek
Ook is er op 23 en 24 december een gezellige kerstknutselplek voor kids op de Achterbaan 18. Ouders die nog even snel een laatste inkoop willen doen voor de kerst kunnen op dit adres voor maximaal een uur gebruikmaken van de gratis oppasservice.

Kerstactie
Daarnaast starten de winkeliers aankomende zaterdag al met een actie. Vanaf dat moment tot en met woensdag 23 december maken consumenten kans op een fraaie kerstgoodiebag, samengesteld door de ondernemers van het Hart van Huizen.

Deze tas is alleen niet bestemd voor de winnaar, maar voor diegene voor wie hij of zij een mooie wens in de rode actiebrievenbus bij de grote boom op het Oude Raadhuisplein heeft achtergelaten.

Wenskaartjes zijn te verkrijgen bij de winkels in het Hart van Huizen én bij de promotiedames op straat. Iedere dag wordt er een winnaar gekozen uit de ingeleverde kaartjes.

Uit de krant