Afbeelding

Nieuwjaarsconcert Irene in Sportschool Coronel

Algemeen

HUIZEN - Het traditionele Nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Prinses Irene wordt dit jaar gegeven bij Sportschool Coronel aan de IJsselmeerstraat 5b en begint om 16.00 uur.

De locatie is gekozen vanwege de representatieve invulling van mogelijkheden en de tennishal van Coronel Sports, de buur van de muziekvereniging.

Studio Sport
In een 'rechtstreekse uitzending' van Studio Sport komen alle grote evenementen voor het voetlicht. De olympische spelen worden in het zonnetje gezet met Brazil en Las Playas de Rio.

De Tour de France en de Giro d'Italiam, die start in Gelderland, krijgen aandacht in The Olympic Dreams, het EK- en WK-schaatsen in Winter Games en Skaters Waltz en het EK-atletiek wordt in de schijnwerpers gezet met de Athletic Festival March.

In al dit sportieve vertoon worden de Weense klanken niet uit het oog verloren met de Skaters Waltz en de Reiter Marsch.

Ludiek karakter
Het concert heeft een ludiek karakter en het harmonieorkest Prinses Irene staat onder leiding van Joop Boerstoel.

Vanwege de sportieve locatie en kwetsbare vloer worden bezoekers gevraagd om op sportschoenen te komen.De toegang is gratis en de zaal is om 15.30 uur open.

Uit de krant