Afbeelding

Weer Ride4Kika op 22 mei

Algemeen

HUIZEN - De Motortoergroep Free-Riders organiseert dit jaar weer de Ride4KiKa. Zondag 22 mei vertrekken hiervoor honderden motoren vanaf het Nautisch Kwartier en inschrijven kan nog.

"Ook zoeken we nog sponsors", vertelt Robbert Kuypers, een van de organisatoren. Doel is om dit jaar nog meer geld op te halen dan vorig jaar. Toen was de stand 6.224,50 euro.

"Het ziet er goed uit. Het aantal deelnemers dat zich nu al heeft ingeschreven staat op bijna 400. Toen deden er uiteindelijk 450 mensen mee, dat was inclusief de bijrijders", zegt Robbert. "Deelname is bij voorinschrijving 10 euro per persoon. Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden, maar dan kost het 15 euro."

Positief
Robbert is vooral positief gestemd omdat er naast het aantal ingeschreven deelnemers ook nog eens 775 mensen hebben aangegeven interesse te hebben in de tocht en zijn er nog eens 1.500 mensen uitgenodigd om deel te nemen.

Tickets voor deelname zijn te koop via www.kuypers-events.nl/ride4kika2016 en via de Facebookpagina van FreeRidersNL. Mochten er nog personen en/of bedrijven zijn die dit doel willen sponsoren, dan kan dat door contact op te nemen met 06-1836 9370.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant