De cast van Staccato presenteerde de poster voor de nieuwe voorstelling Dreams.
De cast van Staccato presenteerde de poster voor de nieuwe voorstelling Dreams. Foto: Staccato

Dreams nieuwe voorstelling van Staccato

Cultureel

HUIZEN - Musicalgezelschap Staccato uit Huizen heeft de naam van de nieuwe voorstelling bekend gemaakt. Het wordt 'Dreams'. De cast sneed dinsdag een taart met de naam van de voorstelling aan.

Het is nog wel even wachten op de voorstelling, want die vindt pas op 14 en 15 oktober plaats in theater Spant! in Bussum. Hiermee maakt het gezelschap de stap van wijkcentrum Holleblok naar het theater.

Reis
Staccato neemt straks de bezoekers mee op reis naar de wereld van Aïda, High School Musical, The Phantom, The Sound of Music en vele andere musicals. Het gevarieerde programma is geschikt voor jong en oud.

Naast de vaste cast van zestien zangers en zangeressen werken er aan deze productie zes getalenteerde kinderen mee. De choreografie is in handen van Anouk Veltkamp.

Meewerken
Het musicaltheatergezelschap repeteert elke dinsdag van 20.00 tot 23.00 uur in wijkcentrum Holleblok. Tenoren en bassen zijn van harte welkom. Wie wil meewerken achter de schermen kan zich aanmelden via de website www.staccato-huizen.nl.

Wie alvast kaarten wil kopen voor de voorstelling kan dit doen bij Theater Spant! Er is een voorstelling op zaterdag 14 oktober om 20.15 uur en zondag 15 oktober om 14.00 uur.

Uit de krant