Een workshop om meer uit het maatjescontact te halen.
Een workshop om meer uit het maatjescontact te halen. Foto: Vrijwilliverscentrale

Workshop voor 'maatjes'

Mensen

HUIZEN - Vrijwilligers die als 'maatje' mensen bezoeken of dat willen gaan doen, zijn vrijdagmorgen 31 maart welkom in de Bibliotheek Huizen voor de workshop 'een maatje én meer'.

Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen tips om meer uit het maatjescontact te halen. Het programma bestaat uit het in kaart brengen van het sociale netwerk, het aanbod van de Bibliotheek en het uitwisselen van ideeën voor leuke activiteiten binnen of buiten.

Nodig
De Vrijwilligerscentrale Huizen constateert dat steeds meer mensen nodig zijn om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar vrijwilligers. De centrale vindt het belangrijk dat deze vrijwilligers óók ondersteund worden bij hun werk.

Daarom is zij voor deze workshop de samenwerking aangegaan met het Leger-des-Heils en de Bibliotheek. De workshop start om 10.00 uur en is om 12.00 uur afgelopen.

Aanmelden
Er is  plaats voor maximaal 40 deelnemers. Deelname is gratis maar aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dat kan via de website www.vconline.nl (tab vrijwilligers), telefonisch via 035 - 526 75 53 of via een e-mail naar Kristel Menssink, k.menssink@vchuizen.nl.

Uit de krant