Peter Kos zet zijn handtekening onder toeziend oog van wethouder Marlous Verbeek en Pieter Hogenbirk.
Peter Kos zet zijn handtekening onder toeziend oog van wethouder Marlous Verbeek en Pieter Hogenbirk. Foto's en video: Carin van den Berg
foto's+video

Koopcontract Krachtcentrale getekend

Cultureel

HUIZEN - Eindelijk was het vandaag zover: de handtekeningen werden gezet onder de koop- en realiseringsovereenkomst voor de Krachtcentrale. Om er een echt feest van te maken was er een heus foodtruckfestival.

Vanaf vanmiddag 16.00 uur konden mensen die op de gastenlijst stonden naar binnen op het terrein van de Krachtcentrale. In een gezellige ambiance met een feestelijk programma werd daar dik een uur later getekend.

Droom
Op het podium werden alle mensen bedankt die een rol hebben gespeel bij het realiseren van de droom van Peter Kos en Pieter Hogenbirk, de twee mensen die de Krachtcentrale nu gaan ontwikkelen.

Daarnaast kon publiek genieten van muziek en lekker hapjes en drankjes en met een helm op kon een kijkje worden genomen in de Krachtcentrale zelf.

Open dagen
Begin mei verwachten Peter en Pieter te kunnen gaan starten met de verbouwing. Voor die tijd kunnen belangstellenden op 13, 14 en 15 april terecht tijdens open dagen. Hiervoor moeten zij zich wel aanmelden via dekrachtcentrale@gmail.com.

De wethouder neemt binnen een kijkje in de Krachtcentrale.

Blije gezichten na afloop van de ondertekening.

Vandaag mocht je met helm wel even binnenkijken.

Detail van de Krachtcentrale.

De gehavende binnenkant.

De achterkant van de Krachtcentrale.

De groene SRV-wagen zal straks blijven staan.

Foodtrucks en gezellige zitjes maakten de feestelijke opening compleet.

Uit de krant