Alle betrokkenen bij de nieuwbouw van de kinderboerderij vierden vanmiddag de oplevering en overhandiging van de sleutel.
Alle betrokkenen bij de nieuwbouw van de kinderboerderij vierden vanmiddag de oplevering en overhandiging van de sleutel. Foto: Bob Awick

Sleutel kinderboerderij overhandigd

Algemeen

HUIZEN - Kinderboerderij De Warande heeft de sleutel gekregen van de nieuwe behuizing. Daarmee is het pand opgeleverd. Vanaf 1 augustus is de kinderboerderij ook weer te bezoeken.

"Dat zal dan nog niet helemaal af zijn. Het uitgiftepunt heeft bijvoorbeeld wel al koffie en thee, maar nog niet meer. Dat komt nog", liet Rein Jansen, voorzitter van de kinderboerderij weten.

Dieren
Ook staan nog niet alle dieren op de plek waar ze moeten komen te staan. "Het gras bij de geitjes is bijvoorbeeld nog niet goed genoeg."

Bij de feestelijke oplevering waren alle partijen aanwezig: de medewerkers en bestuur van de kinderboerderij, wethouder Janny Bakker en andere betrokkenen van de gemeente, Res & Smit, de architecten van Min2 en Bot Bouw. Op 4 oktober vind de officiële opening van de kinderboerderij plaats.

Geopend
De kinderboerderij is vanaf dinsdag 1 augustus geopend op dinsdag tot en met vrijdag van ?09.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag  van 13.00 tot 17.00 uur. Maandag is de kinderboerderij gesloten.

Lees meer in het Nieuwsblad voor Huizen / HuizerNieuws van volgende week.

Uit de krant