Tijdens de week van de alfabetisering is er een speciaal programma voor bezoekers van het vrouwencafé in de bibliotheek.
Tijdens de week van de alfabetisering is er een speciaal programma voor bezoekers van het vrouwencafé in de bibliotheek. Foto: Bibliotheek HLB

Vrouwencafé te gast in de bibliotheek

Algemeen

HUIZEN - Het vrouwencafé is zaterdag 2 september te gast in de bibliotheek van 13.00 tot 15.00 uur. Alle vrouwen zijn van harte welkom.

De bibliotheek verzorgt tijdens de week van de alfabetisering een gezellig en interactief programma voor de bezoekers van het vrouwencafé. 

In gesprek
"De bibliotheek is een huis vol met verhalen. Dat is ook meteen het thema waarover de vrouwen met elkaar in gesprek kunnen gaan bijvoorbeeld over hun favoriete schrijver/boek/gedicht/sprookje/ film of verhaal."

"De bibliotheek legt een aantal boeken, dvd's en tijdschriften klaar om iedereen uit te nodigen hierover met elkaar te praten. Tevens zal er kort uitleg worden gegeven over wat de bibliotheek te bieden heeft."

Jeugdprogramma
"Zowel de cursussen digisterker als klik en tik maar ook de collectie op het NL plein wordt toegelicht. Er is ook een speciaal jeugdprogramma voor de kinderen die met hun moeder meekomen."

Uit de krant