Afbeelding
Foto: Hart van Huizen

Wijnproeverij van 't Hart van Huizen

Cultureel

HUIZEN Wijnliefhebbers komen vrijdagavond 13 oktober aan hun trekken bij de jaarlijkse en populaire wijnproeverij van 't Hart van Huizen. Bij maar liefst 33 deelnemende winkels kunnen zij van 18.00 tot 21.00 uur genieten van heerlijke wijnen.

Het oude dorp wordt verdeeld in de landen Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk. Wijnen uit deze landen, muzikanten, hapjes en aankleding maken de sfeer compleet.

De wijnproeverij is inmiddels een be­kend evenement en trekt vele bezoekers uit Huizen en omgeving. Er zijn op dit moment al bijna 500 van de maximaal 1.000 toegangsglazen verkocht. Om deel te nemen kan men het toegangsglas van 13,95 euro bestellen via www.hartvanhuizen.nl.

Met dit speciaal gegraveerde glas kunnen de bezoekers bij 33 deelnemende winkels wijn proeven en wordt men verrast door de gastvrijheid van diverse winkeliers.

Op divers­­e plekken in het Oude Dorp klinkt vrolijke Spaanse, Italiaanse, Duitse en Franse livemuziek. Extra zitgelegenheden en sfeerverlichting zorgen ervoor dat bezoekers gezellig plaats kunnen nemen voor een gesprek met elkaar.

Wie daarna zin heeft om met de voetjes van de vloer te gaan, kan na 21.00 uur terecht voor een afterparty bij Õ Donder en Het Wapen van Huizen.

Uit de krant