De crew van Circus Sijm komt binnenkort naar Huizen voor diverse voorstellingen.
De crew van Circus Sijm komt binnenkort naar Huizen voor diverse voorstellingen. (Foto: Circus Sijm)

Kans op vrijkaarten Circus Sijm

  Bedrijven

HUIZEN - Circus Sijm staat van 12 tot en met 16 september aan de IJsselmeerstraat. In de blauw-gele tent toont het de nieuwe productie: 'Vive Le Cirque', een hommage aan 250 jaar circus.

Het is een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass.

Eigen koers
Het circuslandschap is de laatste jaren drastisch veranderd. Gevestigde namen zijn verdwenen en wilde dieren hebben de piste, door wetgeving, moeten verlaten. Circus Sijm koos reeds jaren geleden voor een eigen koers en ontwikkelde, met succes, een geheel persoonlijke stijl.

Het is alsof je bij directeur Alex Sijm te gast bent: in zijn piste serveert hij een maaltijd van bekroonde acts met spanning, humor, magie en muziek. En dat alles overgoten met een stijlvolle saus vol vaart en 'aanraakbaarheid'.

Kleinschaligheid
De intieme tent waarin Alex Sijm zijn show presenteert, lijkt een bescheiden alternatief als je kijkt naar de concurrentie die internet tegenwoordig biedt en de grote megashows, maar dit circus ontleent zijn kracht juist aan die kleinschaligheid.

In een sfeervolle aankleding met duizenden lampjes geeft hij zijn gasten een warm onthaal rondom de cirkel die 'piste' wordt genoemd.

Vrijkaarten
Circus Sijm verloot 50 x 2 vrijkaarten aan lezers van deze krant die het juiste antwoord geven op de volgende vraag: Aan hoeveel jaar circus brengt de nieuwe show van Circus Sijm een hommage? Stuur het juiste antwoord naar: prijsvraag@circussijm.nl.

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten