Na de ondertekening van het contract werd er feestelijk geproost op de overeenkomst.
Na de ondertekening van het contract werd er feestelijk geproost op de overeenkomst.

Zalmkado.nl tweede hoofdsponsor s.v. Huizen

  Bedrijven

HUIZEN - Zalmhuis Steur van Zalmkado.nl is de tweede hoofdsponsor geworden naast de huidige hoofdsponsor Huizer Kaas-Gilde.

Na het aanpassen van het hoofdsponsorschap van Connect naar een 5-sterrensponsor, is s.v. Huizen op zoek gegaan naar nieuwe samenwerkingen. Met Zalmhuis Steur en Zalmkado.nl. is dit gelukt

Versvishandel Jan van As
Het zalmhuis is de rokerij van Versvishandel Jan van As van de familie Van As die van oudsher betrokken is bij de voetbalvereniging. Jan van As was zelfs een van de grondleggers.

De familie levert ook fanatieke supporters. Elke week staan familieleden langs de lijn om naast de jongere generatie en ook het eerste elftal aan te moedigen.

Samenwerking
Zalmhuis Steur heeft al een jarenlange samenwerking met s.v. Huizen. Aan het einde van ieder jaar vindt de inmiddels bekende zalmactie plaats. De opbrengst van deze actie gaat naar de club.

Om de samenwerking nog meer kracht bij te zetten wordt Zalmhuis Steur met zalmkado.nl vanaf dit seizoen Hoofdsponsor bij s.v. Huizen.

Groot bereik
Samen met de club worden verschillende voetbalverenigingen, sponsors en leden actief benaderd om via zalmkado.nl relatiegeschenken te verkopen. Op deze manier heeft zalmkado.nl een groot bereik en geneert de vereniging extra inkomsten.

Meer berichten