Ook de dierenstal is weer aanwezig.
Ook de dierenstal is weer aanwezig. Foto: Bob Awick

Twee dagen kerstmarkt Oostermeent

Bedrijven

HUIZEN - De winkeliers in Winkelcentrum Oostermeent houden zaterdag 22 december van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 23 december van 12.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt. Zondag zijn daarom ook veel winkels open.

Voor het eerst dit jaar staan er een heel aantal kersthuisjes her en der verspreid over het centrum waar bezoekers leuke cadeaus kunnen kopen en waar ook heerlijke warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen is.

Kerststukjes
Er is ook een kraam van de Huizer-maatjes waar de aankomende bewoners zelfgemaakte hebbedingetjes voor deze winter verkopen. Olga Dol zet de trend met kerststukjes met een natuurlijke uitstraling.

Er is een podium waar drie zangkoren uit Huizen - Shantykoor Zoute Zee, Surprise en Vergeet je verdriet - hun repertoire laten horen. Zowel op zaterdag als op zondag wordt er opgetreden. Ook Henry Boelen komt met zijn piano langs.

Dierenstal
De levende dierenstal waar je de beesten mag aaien en misschien wel een wortel mag geven, is er ook dit jaar weer. Daarnaast loopt de Kerstman zelf rond in het centrum. Bezoekers kunnen met hem op de foto als zij willen.

Uit de krant