Fred Dalhuisen en zijn vrouw runnen de nieuwe groentenzaak in De Oostermeent.
Fred Dalhuisen en zijn vrouw runnen de nieuwe groentenzaak in De Oostermeent. (Foto: Bob Awick)
advertorial

De Versmarkt opent in de Oostermeent

  Bedrijven

HUIZEN - De Versmarkt opent vrijdag 1 februari haar deuren in winkelcentrum Oostermeent. "De Versmarkt staat voor vers, gezond en goedkoop", stelt eigenaar Fred Dalhuisen. De winkel komt op de plek waar voorheen de groenteboer zat, tussen de kapper en de bakker.

"Wij verkopen een compleet assortiment aardappelen, groente en fruit met daarnaast noten en zuidvruchten en de sappen van Schulp. Dagelijks kopen wij onze producten in, waarbij altijd gelet wordt op kwaliteit en lage prijs."

In ons bloed
"Het ondernemen in groente en fruit zit in ons bloed: onze grootouders en ouders zaten ook in dit vak. Als 20-jarige jongen begon ik in onze eerste zaak in Zeist, later kwam mijn vrouw daarbij en zijn we verhuisd naar het oosten van het land. In de plaatsen Rijssen-Holten hadden we twee zaken."

Het paar kwam later toch weer terug naar het midden van het land en had tot afgelopen zomer een zaak in Soest. "Nu was het tijd voor een nieuwe onderneming en wij hebben een goed gevoel over dit actieve winkelcentrum in Huizen. Wij hebben er vertrouwen in en hebben er ontzettend veel zin in. Wij hopen dan ook binnenkort veel mensen in onze nieuwe zaak te ontmoeten."

Meer berichten