Stephan Molier komt signeren in Huizen.
Stephan Molier komt signeren in Huizen.

Stephan Molier komt signeren

  Bedrijven

HUIZEN - Stephan Molier (1988) komt vandaag, zaterdag 2 februari, van 12.00 tot 14.00 uur zijn boek 'Bankier van de dood' signeren in de Bruna aan de Kerkstraat.

Zijn boek gaat over James Hoffman, een mysterieuze aandeelhouder van de grootste bank ter wereld. Net zoals iedere bankier in het zakencentrum van Londen zoekt hij in de avond naar liefde in een stripclub.

Verliefd
Als hij verliefd wordt op Daisy, het nieuwe meisje in de club dat sprekend op zijn moeder lijkt, heeft hij dringend advies nodig van iemand die begrijpt hoe de liefde werkt.

Nick Andersen besluit na een huwelijk van vier weken zijn vrouw te verlaten. Voor de eerste keer in vijfentwintig jaar maakt hij een eigen keuze en gaat bij de bank werken als assistent van James Hoffman.

Duistere zaken
Met de hulp van Nick bloeit de liefde tussen James en Daisy onverwacht op, maar op dezelfde avond dat de aandeelhouder haar wil vrijkopen is ze ineens verdwenen. Nick en James gaan op onderzoek uit en komen duistere zaken uit het verleden tegen.

Door leugens, bedrog en vreemd gedrag van de mensen die ze ondervragen rijst de vraag: was er echte liefde tussen James en Daisy of was ze onderdeel van een complot?

Londen
Stephan Molier verhuisde naar Londen en op dezelfde dag sprong er een man van het dak van een bankgebouw. Een aantal dagen later schoot een andere bankier een kogel door zijn eigen hoofd.

In het jaar dat daarop volgde, maakte hij de economische crisis van dichtbij mee. Hij had een huisgenoot die werkte als assistent van een bankdirecteur. Door hem ontdekte hij de wereld van het grote geld, macht en betaalde liefde.

Hij nam zijn verhalen mee naar huis en begon met het schrijven van zijn debuutroman 'Bankier van de dood'.

Meer berichten