De voetbalplaatjesactie is voor alle leden.
De voetbalplaatjesactie is voor alle leden. (Foto: HSV De Zuidvogels)

Je eigen voetbalteam sparen met plaatjesactie Zuidvogels

  Bedrijven

HUIZEN - Leden van HSV De Zuidvogels kunnen zichzelf gaan sparen. De voetbalplaatjesactie is namelijk van start gegaan.

In navolging van alle landelijke spaaracties van grote supermarktketens is de Jumbo in de Kostmand in samenwerking met de voetbalvereniging nu ook gestart met een actie. Er is een traditioneel voetbalplaatjesalbum geproduceerd. Voor iedere 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een pakje plaatjes.

In totaal zijn er van 596 spelers, jeugd en senioren, pasfoto's te verzamelen in het speciaal voor HSV De Zuidvogels ontworpen verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid heeft het album ontvangen. Op Facebook zijn de eerste oproepen geplaatst voor het ruilen van de plaatjes.

De vereniging zelf spaart ook, maar dan geen plaatjes. HSV De Zuidvogels doet een oproep om thuis op zoek te gaan naar Zuidvogels materiaal, zoals bekers, vaantjes, shirts of foto's. Het is de bedoeling het Zuidvogelsarchief dit jaar weer aan te vullen om het materiaal voor de komende generaties te bewaren. Spullen aanmelden kan bij Piet Bout (hettybout@hotmail.com) of James van Beurden (james.van.beurden@ziggo.nl).

Meer berichten