Christiaan de' Virgiliis en Paul van der Kley bieden specialistische mondzorg aan.
Christiaan de' Virgiliis en Paul van der Kley bieden specialistische mondzorg aan. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

Specialistische tandartspraktijk Mondzorg Huizen houdt open dag

  Bedrijven

HUIZEN - Voor een kennismaking met de praktijk en een vrijblijvend advies over je gebitsproblemen kun je zaterdag 6 april terecht bij Mondzorg Huizen. De tandartspraktijk aan de Huizermaatweg 360 in Huizen opent van 10.00 tot 15.00 uur de deuren.

De praktijk bestaat sinds 2010 en verhuisde anderhalf jaar geleden naar een groter pand. Daar is een bijzondere sfeer neergezet. Het is verre van een standaard tandartspraktijk: geen grote witte wachtruimtes, maar kleine, sfeervolle zitjes en warme kleuren zorgen ervoor dat cliënten zich snel op hun gemak voelen.

Specialisten
Zij kunnen terecht bij deze kliniek voor de reguliere tandartscontroles, maar in het bijzonder voor specialistische behandelingen. "Wij voeren alle standaard tandartsbehandelingen uit, maar zijn vooral gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, implantaten, protheses en beugels. We hebben zelfs een specialist in huis voor wortelkanaalbehandelingen. Hier komen mensen die al heel lang met tandheelkundige problemen rondlopen", vertelt tandarts en mede-eigenaar Paul van der Kley.

Hij kwam in 2012 werken in de praktijk van tandarts-implantoloog Christiaan de' Virgiliis. Ze studeerden ruim 15 jaar geleden samen af in Amsterdam en hadden toen al passie voor het vak. Inmiddels staat er een praktijk met zeven behandelruimtes en kunnen patiënten rekenen op een uitgebreid en deskundig advies.

Mondzorg Huizen heeft sinds kort ook een CT-scan staan waarmee een heel duidelijk 3D-beeld van de kaak, tanden en kiezen gemaakt kan worden. "Zo is het mogelijk om problemen beter in kaart te brengen", vertelt Van der Kley. De' Virgiliis vult aan: "Daarnaast hebben wij een team van specialisten waarmee we overleggen om zo tot het beste advies en behandeling te komen."

Zaterdag 6 april is het mogelijk om een indruk te krijgen van de praktijk en diverse presentaties bij te wonen, maar ook om een gratis en vrijblijvend advies te krijgen over tandheelkundige problemen. "Wij zullen een eerste blik werpen op het probleem, antwoord geven op vragen en een advies geven. Daarna is het altijd mogelijk om een vrijblijvende intake in te plannen", aldus De' Virgiliis. Mondzorg Huizen houdt zich onder andere bezig met het aanmeten van protheses, zoals een klikgebit. Maar ook is het mogelijk om tanden te bleken, implantaten aan te meten en advies te krijgen over mondhygiëne.

Mondzorg Huizen hanteert ruime openingstijden om zo patiënten goed van dienst te kunnen zijn. De praktijk is open op maandag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, dinsdags van 8.30 tot 20.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 19.00 uur. Voor meer informatie: www.mondzorghuizen.nl.

Meer berichten