Het optreden van Massada was vorig jaar een hoogtepunt van de Pasar Malam.
Het optreden van Massada was vorig jaar een hoogtepunt van de Pasar Malam. (Foto: Bob Awick)

Pasar Malam met optreden Massada

  Bedrijven

HUIZEN - Winkelcentrum Oostermeent houdt zaterdag 29 juni van 12.00 tot 17.00 uur weer een Pasar Malam met een optreden van onder andere Massada.

Het gaat een hele mooie dag worden en daar is de organisatie op voorbereid. Voor artiesten zijn er extra handdoeken, de waterkraan bij de speeltuin doet het weer en de terrassen zijn open.

Hoogtepunt
"Vorig jaar was de eerste Pasar Malam een groot succes. Het was gezellig druk in het winkelcentrum, met als hoogtepunt Massada. Nog steeds krijgen de winkeliers opmerkingen dat het zo geslaagd was. Daarom willen we het graag dit jaar ook weer organiseren," zegt woordvoerder Peter Koning namens de winkeliers.

"We kunnen gelukkig dit jaar ook weer groots uitpakken met behulp van een subsidie van de gemeente. Daar zijn we wethouder Marlous Verbeek dankbaar voor. Ook de gemeente ziet dat het meer is dan alleen maar een markt met commerciële belangen, maar dat we iets leuks voor alle inwoners van Huizen en ook daarbuiten willen doen",

Het was voor de band Massada, met roots in Huizen, voor het eerst sinds lange tijd dat ze weer in het dorp konden spelen. De band was daar ontzettend blij mee en komt ook dit jaar graag weer in het winkelcentrum optreden.

Derde podium
"We hebben vanwege het succes nog ook een derde podium tegenover de ingang van de Albert Heijn, zodat de optredens van diverse acts meer verspreid door het winkelcentrum plaatsvinden."

"Naast Massada zijn er namelijk net als vorig jaar ook optredens van Cherise en dansgroep Orchidee. Daarnaast zijn er optredens van Edu Schalk, The New Band, The Black Horse linedancers en de dansers van Pencak Silat."

Markt
Naast het culturele gedeelte is er ook een markt met zo rond de 50 kramen. "Natuurlijk met heerlijke lekkernijen, maar ook met kleding, massage-oliën en andere leuke artikelen om cadeau te geven of zelf te houden. Daarnaast zijn ook de terrassen open voor een lekker hapje en drankje."

Meer berichten