Inmiddels zijn er 19 locaties van Kinderopvang Huizen.
Inmiddels zijn er 19 locaties van Kinderopvang Huizen. (Foto: Kinderopvang Huizen)

Kinderopvang Huizen bestaat 35 jaar

  Bedrijven

HUIZEN - Dit jaar viert Kinderopvang Huizen haar 35-jarig jubileum. Een heugelijk feit waar zowel met de kinderen, ouders als medewerkers bij wordt stilgestaan.

Kinderopvang Huizen vindt zijn oorsprong in het voormalige zwembad De Bun, waar in 1984 de deuren van het eerste kinderdagverblijf Kasselemai geopend werden.

Pioniers
De leden van werkgroep Kinderdagverblijf Huizen waren echte pioniers. Het was in die tijdgeest nog niet echt geaccepteerd dat je als moeder ging werken. De eerste jaren gingen niet zonder slag of stoot voor Kinderopvang Huizen, waarna er gelukkig een stijgende lijn volgde.

In 1991 verhuist kinderdagverblijf Kasselemai naar een mooi nieuwbouwpand en snel daarna opent de eerste buitenschoolse opvang Marriekolf haar deuren.

Markt
De kinderopvangorganisatie heeft in deze vijfendertig jaar mee bewogen met de markt, is gestart met peuteropvang en heeft totaal negentien locaties geopend, verspreidt over Huizen en Blaricum Bijvanck.

De rode draad is de betrokkenheid bij de kinderen en ouders en oog voor de kwaliteit, de ontwikkeling en het plezier van de kinderen.

Feestweek
Voor de twee kinderdagverblijven en de zeven peuteropvang locaties van Kinderopvang Huizen vond vorige week een feestweek plaats. De kinderen van de tien buitenschoolse opvang locaties genieten in deze week van hun feestweek.

Alle kinderen krijgen bovendien een leuk cadeau als aandenken aan het jubileum en de feestweek.

Meer berichten