Genieten in de Cosy Seats.
Genieten in de Cosy Seats. (Foto: Kinepolis)

Kinepolis viert vernieuwing bioscoop

  Bedrijven

HUIZEN - Kinepolis Huizen is opgefrist met nieuwe vloerbedekking, bioscoopstoelen en verlichting. Daarnaast zijn er zogeheten Cosy Seats geplaatst. Op 17, 19 en 20 oktober wordt de nieuwe look & feel feestelijk gevierd met speciale vertoningen en activiteiten.

Om bezoekers op een feestelijke manier kennis te laten maken met de vernieuwde bioscoop, organiseert Kinepolis op 17 oktober een speciale CinePlus-middag, waar men onder het genot van koffie, thee en taart kan genieten van de voorpremière van Dolor y Gloria, de reprise van opera Don Giovanni en de vertoning van Downton Abbey.

KidsMiddagen
In het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 oktober organiseert Kinepolis kidsmiddagen met speciale activiteiten als een springkussen, schminken en een heuse kleurwedstrijd met leuke prijzen. Tijdens dit weekend draait de reguliere programmering.

Cosy Seats
Voor een nog exclusiever filmuitje kiezenbezoekers vanaf nu voor Cosy Seats en genieten ze van meer luxe, meer comfort en meer privacy. De extra brede armleuningen, een wegklapbare leuning om knusser te zitten, handig tafeltje en haakjes voor jas en tas zorgen ervoor dat filmbeleving ultiem wordt. Daar draagt de opfrisbeurt van de bioscoop uiteraard aan bij.

Meer berichten