Nico en Medhat Hanna (staand met wit overhemd) met het team in restaurant Mazzel Huizen.
Nico en Medhat Hanna (staand met wit overhemd) met het team in restaurant Mazzel Huizen. Foto: © Bob Awick
advertorial

Pizzeria San Paulo en restaurant De Mazzel gaan samen verder in Huizen

Bedrijven

De beste pizza's en spareribs van 't Gooi nu in restaurant Mazzel Huizen

door Astrid Maas

BLARICUM Nico Hanna van restaurant De Mazzel uit Huizen gaat samen met zijn broer Medhat van pizzeria San Paulo vanaf vrijdag 3 januari de krachten weer bundelen met restaurant Mazzel Huizen.

"Medhat zit met San Paulo zo'n acht jaar in Blaricum met de beste pizza's en pasta's van 't Gooi", vertelt Nico Hanna. "Maar we willen graag weer samenwerken. We komen uit Egypte en mijn broer is naar Nederland verhuisd en heeft bij onze neef in de horeca gewerkt. Dertig jaar geleden wilde hij De Mazzel beginnen en ben ik ook naar Nederland gekomen om het samen te beginnen. Na 22 jaar is daar San Paulo bij gekomen."

Familiebedrijf

Door onze samenwerking komen de pizza's en pasta's van San Paulo samen met de spareribs en steaks van De Mazzel. Het was al een familiebedrijf, maar dat wordt nu uitgebreid met Medhats dochters Marlene en Vanesa, en mijn zoon Paulo en dochter Miret."

Dagverse producten

Vol trots legt Nico uit dat ze met De Mazzel in Huizen vooral bekend zijn om de spareribs en steaks. "Klanten komen al dertig jaar speciaal hiervoor naar ons toe. Nu kun je kiezen uit meer gerechten. We bieden een totaalpakket aan van warme en koude voorgerechten, vlees-, kip- en visgerechten, shoarma, pasta's, pizza's, salades en kindermenu's. Alle gerechten maken we zelf met dagverse producten en ingrediënten."

Gastvrijheid

Bij restaurant Mazzel Huizen kun je in het sfeervolle restaurant dineren, je bestelling zelf afhalen of laten bezorgen. De broers zijn ook bekend om hun gastvrijheid en hebben in al die jaren een vaste klantenkring opgebouwd. "Het restaurant is verbouwd. De grill voor spareribs, shoarma, steaks en visgerechten stond in het restaurant, maar is nu verplaatst naar de keuken. Op deze manier kunnen we in de keuken de gerechten helemaal bereiden. Gasten in het restaurant hadden ook last van de bezorgers die elke keer naar binnen en buiten liepen en dat is nu opgelost. De houtoven voor de pizza's en pasta's staat wel in het restaurant en aan de andere kant komt een kleine bar voor een glas wijn, biertje of kopje koffie als je je gerecht komt ophalen." 

Speciale actie

Om de opening te vieren, heeft Mazzel Huizen vanaf maandag 6 tot en met zondag 12 januari een speciale actie. "Als je bij ons een pizza of pastagerecht komt eten of je haalt het zelf op dan kost een gerecht 7,50 euro." 

Mazzel Huizen is gevestigd aan de Zomerkade 178 in Huizen met een eigen terras, waar je een prachtig uitzicht hebt op het Gooimeer; en je kunt gratis parkeren. Het restaurant is zes dagen in de week open van 15.00 tot 22.00 uur, op dinsdag is het gesloten. Bestellen kan via 035-524 09 00, de Thuisbezorgdpagina van Mazzel of via www.sanpaulo-mazzelhuizen.nl. Op de site krijg je 10% korting van de vrienden via Foundticket.Uit de krant