Rob Reeuwijk (midden) en Marianne Wijsbeek krijgen de MeetingReeview Publieksprijs van Robert Spakman.
Rob Reeuwijk (midden) en Marianne Wijsbeek krijgen de MeetingReeview Publieksprijs van Robert Spakman. (Foto: OpMaat Vergaderen)

OpMaat Vergaderen opnieuw volgens publiek beste vergaderlocatie

  Bedrijven

 HUIZEN - OpMaat Vergaderen aan de Huizermaatweg 31 heeft de MeetingReview Publieksprijs 2020 gekregen en is daarmee opnieuw gekozen tot beste vergaderlocatie 

De beste zijn is al een kunst; de beste blijven is een zo mogelijk nog groter huzarenstukje. Gastheer/eigenaar Rob Reeuwijk van OpMaat Vergaderen kreeg dat kunststukje in Huizen voor elkaar.

Nadat OpMaat Vergaderen in 2017, twee jaar na de oprichting, voor het eerst werd onderscheiden met de MeetingReview publieksprijs voor de beste meetinglocatie, mag het zich ook in 2020 nummer één noemen.

Bevestiging
Reeuwijk ontving uit handen van Robert Spakman namens MeetingReview in Business Centrum Huizen, waar OpMaat Vergaderen diverse vergaderruimtes ter beschikking heeft, de plaquette.

Dat deed hij met gepaste trots. "Het is geweldig dat wij de onderscheiding voor de tweede keer hebben gekregen. De gasten krijgen bij ons persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer met verregaande service."

"Deze publieksprijs bevestigt dat zij dat ook zo ervaren. We hebben niet voor niets een gemiddelde reviewscore van 9,5 gekregen."

Meer berichten