Arjan van der Klogt en Rob Bollebakker van AAK en Van der Klogt.
Arjan van der Klogt en Rob Bollebakker van AAK en Van der Klogt. (Foto: Share fotografie)
Advertorial

Rob Bollebakker viert als ondernemer zijn 40-jarige jubileum

  Bedrijven

HUIZEN Eigenaar Rob Bollebakker van AAK, Algemeen Administratiekantoor, werkt sinds 1 augustus vorig jaar samen met mede-eigenaar en vennoot Arjan van der Klogt onder de naam AAK en Van der Klogt.

Rob Bollebakker is al veertig jaar eigenaar van AAK. "Met mijn kantoor ben ik op 2 januari 1980 in Hilversum begonnen. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Vlak na oud en nieuw moest ik door de sneeuw naar een klant toe. Met veel moeite aangekomen, belde ik aan. Bleek de klant niet aanwezig te zijn. Na deze koude start heeft het kantoor door de jaren heen een warm klantenbestand opgebouwd. Er zijn klanten die ik al veertig jaar bij mij zijn." 

Droom is uitgekomen

Het kantoor is enkele jaren daarna verhuisd naar Naarden en nu gevestigd in Huizen. "Ik doe mijn werk met veel plezier, maar nu ik wat ouder ben, wil ik graag iets meer vrije tijd hebben. Via via kwam ik in contact met Arjan van der Klogt en na een aantal gesprekken merkten we dat we een klik hebben en besloten we om samen eigenaar te worden." De droom van Arjan is hiermee uitgekomen. Arjan: "Ik wilde heel graag voor mezelf beginnen. Mijn ervaring in deze branche heb ik opgebouwd bij verschillende kantoren en accountantskantoren. Mijn expertise is groot, ben breed georiënteerd en kan klanten met al hun vragen helpen. Ik vind het echt geweldig dat ik nu mede-eigenaar en vennoot ben. Met Rob run ik nu het kantoor en trekken samen op om een klant te begeleiden om het maximale financiële rendement uit een bedrijf te halen."

Midden- en kleinbedrijf

AAK en Van der Klogt regelt alles op het gebied van administratie en boekhouding voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). "Onze klanten variëren van zzp'ers tot middelgrote bedrijven", vertelt Rob. "Dat zijn dan klanten in bijvoorbeeld de detailhandel, media, groothandel of de medische sector. We verzorgen de volledige administratie voor een klant zoals de jaarrekening, salarisadministratie, aangifte voor inkomsten- en vennootschapsbelasting en herstructurering voor bedrijven. Klanten komen met allerlei vragen naar ons toe en dat kan naast administratieve en fiscale vragen ook bijvoorbeeld te maken hebben met de AOW of pensioenregeling. Arjan en ik gaan dan kijken wat de beste oplossing voor de klant is. We werken altijd adequaat, reageren snel en krijgen daar van klanten veel positieve reacties over. Met Arjan is onze service en expertise alleen maar breder geworden en daardoor weten we dat we op de juiste weg zitten."

Vertrouwenspersoon

Arjan legt uit dat ze altijd alle tijd voor een klant nemen. "We zijn naast de vertrouwenspersoon ook de sparringpartner. Voor een klant ben je een klankbord en ze kunnen ons alles vertellen en vragen stellen. Omdat we breed georiënteerd zijn, geven we altijd duidelijk antwoord op de vragen van een klant. Als je een persoonlijk gesprek wilt, kun je ons altijd telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Ook komt het voor dat klanten liever schriftelijk advies willen hebben en dat doen we dan ook. Wat voor ons belangrijk is, is dat we een klant de beste service kunnen geven."

AAK en Van der Klogt, Havenstraat 68, Huizen, 035-694 20 24, avdklogt@aakacc.com, rbollebakker@aakacc.com. Informatie staat op  www.aakenvanderklogt.nl.

Meer berichten