Jude Catering won in 2018 de ondernemersprijs.
Jude Catering won in 2018 de ondernemersprijs. (Foto: Bob Awick)

Aanmelden voor Ondernemersprijs 2020

  Bedrijven

HUIZEN - De aanmeldingen voor de Ondernemersprijs 2020 zijn gestart. Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden of door anderen worden aangemeld tot maandag 2 maart.

Elke twee jaar reikt de gemeente Huizen de Ondernemersprijs uit aan een Huizer bedrijf dat uitblinkt in innovatie, duurzaamheid of sociaal beleid. In 2018 ging de eer naar Jude Catering. Inmiddels bestaat de prijs tien jaar.

Nieuwe trofee
Samen met Huizer kunstenaar Michiel Linders wordt gewerkt aan een nieuwe trofee. Naast de trofee ontvangt de winnaar ook een geldbedrag van 2.000 euro.

De Ondernemersprijs wordt uitgereikt aan een Huizer bedrijf dat uitblinkt in innovatieve ontwikkelingen, sociaal beleid of duurzaamheid.

Innoveren
Bijvoorbeeld aan organisaties die duurzaam innoveren of produceren of bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat betreft sociaal beleid valt te denken aan leerling-werkplaatsen, dagbestedingsplekken of bedrijven met gehandicaptenbeleid.

Bij technische en technologische innovatie gaat het om het vernieuwen of het sterk verbeteren van producten, processen of diensten. Van niet-technologische innovatie is bijvoorbeeld sprake bij vernieuwingen in een organisatie, zoals sociale innovatie.

Jury
De jury van de innovatieprijs bestaat uit wethouder Bert Rebel, Piet de Bruin  van Zakenclub Huizen, Harold van de Wakker  van de Rabobank en oud-winnaar van de prijs Linda de Haan van de Oude Pastorie.

Deze jury beoordeelt de aanmeldingen. Na 2 maart gaat de jury de genomineerde bedrijven bezoeken. Inwoners kunnen dan ook hun stem uitbrengen.

Prijsuitreiking
Op basis van het oordeel van de jury en het oordeel van het publiek wordt de winnaar gekozen. De prijsuitreiking vindt plaats in mei 2020.

Voor meer informatie en aanmelden: huizen.nl/ondernemersprijs.

Meer berichten