Een deel van het gewonnen tegoed kan ook gedoneerd worden aan Voedselbanken Nederland.
Een deel van het gewonnen tegoed kan ook gedoneerd worden aan Voedselbanken Nederland. (Foto: Bastiaan Miché)

Wijk 1273 wint cadeaukaart voor lokale ondernemers bij Postcode Loterij

  Bedrijven

HUIZEN - De wijk met postcode 1273 valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland.

Naast de schenkingen aan goede doelen wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

Lokale ondernemers
Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Huizen verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten. Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

Meer berichten