Rienk van den Brink in zijn nieuwe, mooie en overzichtelijke Dima Kookvoordeel.   (Foto: @Bob Awick)
Rienk van den Brink in zijn nieuwe, mooie en overzichtelijke Dima Kookvoordeel. (Foto: @Bob Awick)
advertorial

Dima Kookvoordeel is verhuisd en biedt kortingen aan tot 80 procent

Bedrijven

HUIZEN Dima Kookvoordeel zit vanaf dinsdag 28 juli niet meer aan de Kerkstraat 7, maar op nummer 5, waar voorheen Parfumerie Louisa zat.

Rienk van den Brink vertelt dat dit echt de allerlaatste verhuizing is. “Dima Kookvoordeel zit nu vijf jaar op deze locatie, maar het huurcontract liep ten einde en ik had twee mogelijkheden: ik kon dit pand nog een keer huren met een langdurig contract of voor de allerlaatste keer verhuizen naar het pand naast ons. Door het contract van vijf jaar heb ik gekozen om te verhuizen met een contract tot 1 januari 2021. Ondanks de verhuizing wil ik volgend jaar echt stoppen, maar of dat in januari, februari of in de zomer is, weet ik nog niet.”

Assortiment is uitgebreid

Dima Kookvoordeel bestaat al meer dan dertig jaar in ‘t Gooi en Rienk is vijftien jaar de eigenaar. “De nieuwe winkel is bijna driemaal groter en daardoor is het veel overzichtelijker, mooier ingericht en kunnen we ons ook veel beter aan de coronaregels houden. In de winkel is een definitieve opheffingsverkoop tot wel 80 procent korting op pannen, kookartikelen, messen, glaswerk, theepotten, thermobekers, keukenhulpjes en cadeauartikelen. Daarnaast hebben we het assortiment nog uitgebreider gemaakt.”

Alles op het gebied van koken

In de winkel vind je alles op het gebied van koken zoals het bijzondere merk Valira, dat hét huismerk is. “Deze pannen worden gemaakt in Spanje en zijn goed voor het milieu en voor jezelf, want ze zijn gegarandeerd 100 procent vrij van schadelijke stoffen zoals PFOA. De vis-, grill-, koeken- en crêpepannen en de braadsledes hebben drie anti-aanbaklagen, wat voor een extreem lange levensduur zorgt. Deze fantastische pannen bieden we aan voor de allerlaagste prijs in Nederland.”

Authentieke schaaltjes, schalen en borden

Ook is het assortiment uitgebreid met het merk Nimet. “Dit zijn authentieke schaaltjes, schalen en borden die in Turkije met de hand gemaakt worden en beschilderd zijn met een vis- of bloemmotief in vele mooie kleuren. Je kunt zelf iets samenstellen voor bijvoorbeeld tapas of borrelhapjes en ze zijn ook geweldig om cadeau te geven. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie fruitschalen, serveerplanken en schalen die gemaakt zijn van echt olijvenhout. Nieuw in de winkel is dat we ook weer verschillende soorten kookboeken hebben.”

Geweldige kortingen

“Het assortiment verandert altijd, want als ik iets moois tegenkom, ligt het in de winkel. Voor klanten staan we ook altijd klaar, denken mee en helpen om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Kom langs in de nieuwe winkel voor de mooiste artikelen op kookgebied en profiteer van de geweldige kortingen zolang het nog kan.”

Dima Kookvoordeel zit aan de Kerkstraat 5 in Huizen, 035-523 41 11, en is open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant