Een van de foodtrucks.
Een van de foodtrucks. Foto: Evenementenorganisatie Bruisend

Foodtruck Festival vanaf vandaag weer in Huizen

Bedrijven

HUIZEN - Het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food is vanaf vandaag toch weer in Huizen. Het evenement duurt nu zelfs drie dagen en vindt van vanmiddag 14 augustus tot en met zondag 16 augustus plaats op het manifestatieterrein aan de IJsselmeerstraat. De entree is 1 euro.

De enthousiaste foodtruckers maken voor de bezoekers de meest heerlijke gerechten in een groot openluchtrestaurant met groot terras.

Knusse sfeer
“Op onze Foodtruck Festivals creëren we een informele en knusse sfeer. Het voelt als een ongedwongen familiebijeenkomst waar iedereen het leuk vindt om elkaar weer eens te zien: het ‘ons-kent-ons’-gevoel”, aldus Loek Hartog van Evenementenorganisatie Bruisend.

Om alles coronaproof te laten verlopen, kunnen maximaal 250 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Medewerkers placeren bezoekers dan ook aan hun eigen tafel en de tafels staan ruim uit elkaar. Vanwege deze maatregelen en de extra kosten hiervoor wordt een kleine entreeprijs van 1 euro gevraagd per persoon.

Foodliefhebbers
Foodliefhebbers kunnen dit weekend onder andere terecht bij Kanu Food, Artostiek, La Deutscha Vita, Love Bites, Bangkok Streetfood, De Zoete Zondaar, Shrimps & Meat, De Streetbarista, JoJoPoffertjes, Alex Catering, Becky Snacky, Frietjes en churros van Martinius, De Hete Pieper, IJs van Tony en Aloha Gaudi.

Bij de Tjoeke Tjoeke Stationsbar zijn biertjes van de tap, retro mixjes en slush puppys voor de kids verkrijgbaar.
Ook maken twee deelnemers van het tv-programma ‘Foodtruck gezocht’ hun debuut: Andrea Rogiers van De Zoete Zondaar en Menno en Linda van Love Bites.

Openingstijden
De openingstijden zijn vrijdag van 15.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Rond 17.00 uur is er livemuziek. Zie ook tjoeke-tjoeke-foodfood.com.

Uit de krant