Burgemeester Niek Meijer bekijkt het magazine van Huizen Extra dat hij net van eindredacteur Carin van den Berg heeft gekregen.
Burgemeester Niek Meijer bekijkt het magazine van Huizen Extra dat hij net van eindredacteur Carin van den Berg heeft gekregen. Foto: Bob Awick

Eerste Huizen Extra magazine voor burgemeester

Bedrijven

HUIZEN - Burgemeester Niek Meijer heeft vanmiddag het eerste exemplaar van het Huizen Extra magazine ontvangen. Het werd hem overhandigd door eindredacteur Carin van den Berg.

Sinds kort heeft het Nieuwsblad voor Huizen een lidmaatschap onder de naam Huizen Extra. Het magazine maakt onderdeel uit van dit lidmaatschap. Leden die in Huizen wonen, hebben het blad gisteren al thuis in de bus gekregen.

Selectie verhalen
In het magazine staan alle zaterdagportretten die op Huizen Extra zijn verschenen in de maand ervoor, aangevuld met een selectie verhalen die leden al online hebben kunnen lezen.

Het magazine is een extra service voor leden die ook graag verhalen van papier lezen. Het telt maar liefst 40 pagina’s en de foto’s spelen er een belangrijke rol in. “Het ziet er mooi uit”, aldus de burgemeester.

Thuisbezorgd
Inwoners die in Huizen wonen krijgen het magazine maandelijks thuisbezorgd. Daarnaast zou het in de winkel te koop zijn voor € 6,50. Helaas is dat door de lockdown nog niet mogelijk deze maand.

Daarom biedt het Nieuwsblad voor Huizen mensen die nu lid worden van Huizen Extra en in Huizen wonen aan om het eerste magazine na te bezorgen. Meer informatie over het lidmaatschap is hier te vinden. Lid worden kan via deze link.

Maanlid
Een maandlid betaalt ook € 6,50 euro en kan dan meteen alle verhalen die online zijn verschenen op Huizen Extra lezen. Wie een jaarlidmaatschap afsluit, betaalt € 59,00 per jaar of € 5,50 bij maandelijkse betaling.


Het eerste magazine van Huizen Extra is uit. (Foto: Carin van den Berg)

Uit de krant