De Chromecasts worden door Expert overhandigd aan de locatiemanager.
De Chromecasts worden door Expert overhandigd aan de locatiemanager. Foto: De Bolder

Chromecasts van Expert voor De Bolder en De Ruyterstraat

Bedrijven

HUIZEN - Locatiemanager Marius van Veen van De Bolder en De Ruyterstraat ontving vorige week 25 Chromecasts van Expert in Huizen. Daardoor kunnen bewoners weer van optredens genieten.

De winkel draagt als onderdeel van de lokale gemeenschap graag haar steentje bij. Toen de situatie bij De Bolder hen ter ore kwam, wilde Expert dan ook graag helpen. Door deze gift hopen ze mensen weer wat dichter bij elkaar te brengen, juist ook in deze moeilijke periode.

Op de locaties De Bolder en De Ruyterstraat, de dependance van De Bolder, werden normaal regelmatig verschillende muzikale optredens verzorgd door externe organisaties. Helaas kunnen deze wegens de coronamaatregelen niet doorgaan.

Op de tv
Met de Chromecasts kunnen vooraf opgenomen optredens in de woonkamers op de tv getoond worden, zodat de bewoners met dementie kunnen blijven genieten van muzikale optredens.

Deze optredens worden opgenomen met behulp van een statief die gerealiseerd is door de stichting Vrienden van De Bolder. Deze vriendenstichtingen zetten zich in om met behulp van donaties het leven van de bewoners van De Bolder en De Ruyterstraat nét iets aangenamer te maken.

Uit de krant