AutoFirst Garage Mulder-Hoekstra Autogroep.
AutoFirst Garage Mulder-Hoekstra Autogroep. Foto: Bob Awick

Garage Mulder-Hoekstra is een Bovag-bedrijf met kwaliteit en betrouwbaarheid

Bedrijven

HUIZEN AutoFirst Garage Mulder-Hoekstra Autogroep is een gerenommeerd full service autobedrijf en sinds april gevestigd op de A1 locatie aan de Ambachtsweg 20 in Huizen bij het TinQ tankstation.

Bij Garage Mulder-Hoekstra kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken auto’s en de autogarage is dé specialist voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda in het Gooi.

Gooische klanten
Na ruim dertig jaar ervaring met Garage Mulder in Almere, waar nog steeds de service verleend wordt voor de Almeerse klanten, kwam ter uitbreiding voor Johan Mulder het pand van Autobedrijf Hoekstra op zijn pad om zo ook de Gooische klanten te kunnen bedienen.

Ultra moderne showroom
“Na een verbouwing is er een ultra moderne showroom ingericht met een ruim assortiment geselecteerde occasions voor een vriendelijk prijs”, vertelt eigenaar Johan Mulder. “De werkplaats is voorzien van de modernste hightech apparatuur met een team van specialisten die een langdurige ervaring in de autobranche hebben. Ons team kan voorzien in behoeftes van klanten en voor behoud van fabrieksgarantie vallen al onze werkzaamheden en leveringen uiteraard onder de Bovag-normen. En dat betekent dat, als een klant een auto bij ons koopt of laat repareren, er altijd gerekend kan worden op kwaliteit en betrouwbaarheid.”

Persoonlijke service
“Wij hechten grote waarde aan persoonlijke service, eerlijk advies en natuurlijk ook een kopje koffie. Voor onze klanten bieden wij nu een gratis ZomerCheck aan tot en met 30 juni. Ons aftersales team controleert onder andere de motorolie, V-snaar, accu, verlichting, banden en remmen zodat u veilig de weg op kunt gaan. Als u bij ons een onderhoudsbeurt laat uitvoeren dan krijgt u gratis een AutoFirst Mobiliteitsgarantie Pas, oftewel pechhulp bij autopech, die voor een jaar geldig is met een dekking door heel Europa.”

Mobiliteitsgarantie Pas
“Ook hebben we een lopende actie. Bij aankoop van een Bovag-occasion ontvangt u gratis een jaar lang een Mobiliteitsgarantie Pas en een volle tank bij aflevering voor een lang en onbezorgd rijplezier!”

Kennismaking
“Voor kennismaking bent u van harte welkom op onze prachtige locatie aan de Ambachtsweg 20 in Huizen. Voor vragen kunt u een mail sturen naar johan@mulderhoekstra.nl of bellen met 036-533 70 58 en staan we u graag te woord.”

Alle informatie over AutoFirst Garage Mulder-Hoekstra Autogroep staat op de website: www.mulderhoekstra.nl.

Uit de krant