Het melkmeisje met het groene hart van 't Hart van Huizen.
Het melkmeisje met het groene hart van 't Hart van Huizen. Foto: 't Hart van Huizen

Historische plaatsing banner ‘Welkom in het Hart van Huizen’

Bedrijven

HUIZEN - Ondernemersvereniging ‘t Hart van Huizen plaatst vrijdag 2 juli tussen 12.00 tot 12.30 de banner ‘Welkom in het Hart van Huizen’. De enorme banner komt te hangen bij het oude postkantoor aan de kant van het Prins Bernhardplein.

Een historisch moment volgens de ondernemersvereniging. Voor het eerst in de geschiedenis van het winkelcentrum Hart van Huizen zal een banner de bezoekers verwelkomen.

Volledig geopend 
De ondernemers willen iedereen van harte welkom heten in hun Hart van Huizen, dat na de moeilijke corona-tijd weer volledig geopend is.

Door een flink aantal versoepelingen van de overheid zijn zowel winkels als horecagelegenheden weer geopend. Op anderhalve meter afstand bieden de ondernemers sfeer en service tijdens de winkelervaring van bezoekers.

Sfeer
Om de sfeer in hun Hart van Huizen te verhogen, hebben de ondernemers, evenals vorig jaar, prachtige bloembakken laten plaatsen. Deze zullen het Hart van Huizen verfraaien tot medio oktober.

Tijdens de wintermaanden wordt deze gezellige sfeer vastgehouden door de winterverlichting, die de ondernemers hebben laten installeren.

Ondernemers vormen hartslag
Ondanks de corona-crisis hebben ondernemers van ‘t Hart van Huizen geïnvesteerd in de welkomstbanner. Dit om de bezoekers van het Hart van Huizen elke dag te laten weten hoe welkom zij zijn in hun winkelcentrum.

De ondernemers van het Hart van Huizen vormen samen de hartslag van het winkelcentrum. Zij zorgen voor een veilige winkelomgeving en een hartelijke ontvangst en heten iedereen van harte welkom in het winkelcentrum Hart van Huizen.

Uit de krant