Binnenkort start een spaaractie bij PLUS die clubs uit Huizen een steuntje in de rug geeft.
Binnenkort start een spaaractie bij PLUS die clubs uit Huizen een steuntje in de rug geeft. Foto: Carin van den Berg (archief)

PLUS geeft 14 clubs en verenigingen in Huizen steuntje in de rug

Bedrijven

HUIZEN - PLUS staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de buurt. Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert de supermarktketen dit najaar een spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. 

Via PLUS van den Hoven-Huizen zijn onderstaande clubs en verenigingen aangemeld:

·        s.c. AH’78

·        sv Huizen

·        HSV Zuidvogels

·        Base en Softbalvereniging De Zuidvogels

·        Tennisvereniging Huizen

·        LTV de Bijvanck

·        HBV Quick Runners

·        Muziekvereniging Prinses-Irene

·        Badminton Vereniging Huizen ‘96

·        Vogelvreugd Huizen

·        Koorvereniging Deo Juvante

·        Seniorenkoor De Lofstem

·        Dans en Sportschool Laresz

·        Wintergaurd The Pride

Landelijk doen bijna 6200 clubs en verenigingen mee aan de spaaractie verdeeld over 268 winkels van PLUS. Het sponsorbedrag dat PLUS gaat verdelen is ruim 3 miljoen euro.

Steuntje in de rug
Peter van Mourik, directeur Marketing en Communicatie: “Het is goed om te merken hoe leeft: maar liefst 6.200 lokale clubs en verenigingen hebben zich aangemeld voor deze spaaractie. We zijn blij dat we samen met onze klanten al deze clubs écht een steuntje in de rug kunnen geven.”

Na de zomervakantie kunnen klanten van PLUS sponsorpunten sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club ontvangt, hoe meer geld dat oplevert voor de clubkas.

Naar eigen inzicht besteden
De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een ledenactiviteit.

Uit de krant