Theater de Boerderij wordt even een kapsalon woensdag.
Theater de Boerderij wordt even een kapsalon woensdag. Foto: Spant!
Update: uitverkocht

Ook kapsalontheater in Huizen tijdens landelijke actiedag

Bedrijven

HUIZEN - Theater De Boerderij aan de Hellingstraat in Huizen wordt woensdag 19 januari in samenwerking met Johan Verheij van Eindeloos Theaterwerk omgetoverd tot een kapsalon. 

Marjolein Touw, Bartho Braat, Rob van de Meeberg, Astrid Cattel, Fred Butter, Nyncke Bergman, Howard van Dodemont, Martijn van Will, Mark Lippe, Bert Stoots en de Blauwe Vinkjes bezorgen klanten van de kappere een ‘geweldige’ middag.

Kapsalon Theater
Kapsalon Theater is een ludieke actie waarbij je wacht op je knipbeurt en je tegelijkertijd wordt getrakteerd op optredens.

Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor mensen een afspraak kunt maken. Wilma Bergsteijn van kapsalon De Hoofdzaak uit Huizen verzorgt de knipbeurten.

Maatregelen
De artiesten treden op in deze bijzondere salon omdat zij dat in het theater niet mogen. Dat alles gaat binnen de toegestane maatregelen die ook in de kapsalons gelden.

Dit houdt in dat klanten toegang krijgen op vertoon van een QR-code, op anderhalve meter afstand blijven van elkaar en een mondkapje dragen.

Nijpende situatie
Met deze ludieke, eenmalige actie vragen theaters door het hele land aandacht voor de nijpende situatie in de culturele sector. Alle opbrengsten gaan volledig naar de artiesten en alle professionals voor en achter de schermen.

Een plaats in deze unieke wachtruimte van Kapsalon De Boerderij kost 5 euro Reserveren kan voor 14.30 tot 15.30 uur of voor 16.00 tot 17.00 uur via Spant!.

Update 16.57 uur
Het theater is inmiddels uitverkocht!

Uit de krant