Stefan Scholten.
Stefan Scholten. Foto: BN International X Studio Stefan Scholten

Samenwerking tussen Stefan Scholten en BN International van start

Bedrijven

HUIZEN - BN International aan de Rokerijweg in Huizen heeft de wereldwijd gerenommeerde designer Stefan Scholten benoemd als Creative Director.

“Hij zal met het BN-team de collecties en merkbeleving van alle bedrijfsonderdelen herdefiniëren”, aldus het bedrijf.

Toonaangevend
“Stefan Scholten (1972) is een toonaangevende naam van het wereldberoemde Dutch design”, vertelt BN International, die gespecialiseerd is in wandbekleding en boekomslagmaterialen voor de zakelijke en particuliere markt.

“Zijn werk werd recent nog onderscheiden als ‘Best Design of the Year 2021’ door het prestigieuze designmagazine Wallpaper.”

Sterker profiel
Met de benoeming van Scholten versterkt BN International haar zakelijk profiel. Daarbij staan relatiebeheer, merkervaring en groei in zowel de lokale als internationale markt centraal. 

Ook zal met de samenwerking met Studio Stefan Scholten nog meer nadruk worden gelegd op een verrassend en eigentijds design van alle collecties.

Nieuwe richtingen
Sytze Marseille, CEO van BN International, zegt: “We werken ambitieus aan nieuwe richtingen voor onze merken en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.”

“Ik ben ervan overtuigd dat we met de ondersteuning van Stefan Scholten als Creative Director, samen met onze eigen creatieve denkers en doeners, er in gaan slagen om deze positieve nieuwe richting tot een blijvend succes te maken.”

Uit de krant