Restaurant Marina Lounge Huizen.
Restaurant Marina Lounge Huizen. Foto: Fletcher Hotels

J restaurant in Nautisch Kwartier bij Fletcher Hotel is Marina Lounge geworden

Bedrijven

HUIZEN - Het voormalige J Restaurant is omgetoverd tot het gloednieuwe restaurant Marina Lounge Huizen. Vrijdag 25 maart werd deze vijfde vestiging van Marina Lounge feestelijk geopend.

“Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft de feestelijke opening plaatsgevonden”, aldus Wilko Ritskes, restaurantmanager van Marina Lounge Huizen.

Fletcher Hotel
“In het splinternieuwe restaurant, onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, kunnen gasten in luxe en stijl genieten door de prachtige inrichting die gebaseerd is op de maritieme omgeving van het restaurant.”

“De unieke locatie aan het Gooimeer zorgt ervoor dat buiten deze sfeer wordt doorgetrokken, het restaurant biedt prachtig uitzicht over het water. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime terras.”

Aanwinst
“Met het prachtige uitzicht op het Gooimeer, een moderne en luxe inrichting, een veelzijdige menukaart en een team van medewerkers dat onze gasten graag verrast en in de watten legt, is de nieuwe locatie van Marina Lounge een echte aanwinst voor Huizen.”

“Hier kan ultiem genoten worden van de mooiste creaties die de chef-koks klaarmaken.” Marina Lounge Huizen zet de deuren open voor zowel lunch, diner als borrel.

Vijfde vestiging
“Wij zijn trots dat wij de vijfde vestiging van Marina Lounge mogen zijn op deze fantastische locatie. Uniek aan het concept zijn de gerechten, die met veel liefde en zorg zijn samengesteld tot een ware smaaksensatie.”

“Wij serveren op basis van shared dining, dat betekent dat je niet slechts één gerecht hoeft te kiezen, maar kleine gerechtjes kiest waarmee je een veelzijdigheid aan smaken op tafel krijgt. Het leuke is om dit met elkaar te delen!”

Openingsactie
Naast gerechten met vis en schaal- en schelpdieren is er ook ruime keuze uit vlees- en vegetarisch gerechten. Marina Lounge Huizen laat gasten kennis maken met het restaurant- en shared dining concept door middel van een openingsactie die geldig is tot en met 31 mei 2022, met uitzondering van de feestdagen.

Marina Lounge Huizen is dagelijks geopend van 7.00 tot 22.00 uur. Gasten kunnen terecht voor een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch of culinair diner, maar zijn ook van harte welkom voor een verse kop koffie met lekkers of een gezellige borrel. 

Nautisch Kwartier
Naast Marina Lounge Huizen bevindt zich de welbekende RIVA Wijnlounge, bereikbaar vanuit Marina Lounge Huizen, en het sfeervolle pastarestaurant Laguna. Beide zijn onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. 

“Het restaurant ziet er prachtig uit en straalt sfeer uit. Wij hebben genoten van de feestelijke opening en kijken er enorm naar uit om iedereen te verwelkomen en te verwennen bij Marina Lounge Huizen”, vertelt Jouke Kuipers, hotelmanager van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Meer informatie over de speciale actie is te vinden op marinaloungehuizen.nl/openingsactie.


Het interieur van de Marina Lounge. Foto: Fletcher Hotels

Uit de krant