Bij Kind & Co Ludens maak jij impact op de toekomst van kinderen.
Bij Kind & Co Ludens maak jij impact op de toekomst van kinderen. Foto: Kind & Co Ludens
Vacaturenieuws

Maak jij het verschil?

Bedrijven

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Bij Kind & Co Ludens kan jij impact maken op de toekomst van kinderen. Leer jij de kinderen samen spelen, stimuleer je hun talenten en bied je ze een luisterend oor? Bij Kind & Co Ludens zijn we op zoek naar medewerkers die hun eigenheid inzetten om kinderen te inspireren en te laten groeien.

In Weesp zijn er veertien locaties die allemaal nauw samenwerken. Van opvang voor kinderen van nul tot twaalf jaar, waaronder peuters met een VE-indicatie (voorschoolseindicatie) tot Sport BSO’s bij sportverenigingen. In Weesp is er voor medewerkers met verschillende interesse een passende locatie. Naast in het welzijn van de kinderen wordt er door Kind & Co Ludens evenveel geïnvesteerd in het geluk van medewerkers. Zo worden er verschillende teamuitjes georganiseerd en heb je als medeweker toegang tot het online ‘Leerplein’ om je te blijven ontwikkelen.
“Het leuke aan de locaties in Weesp is dat we veel samen ondernemen. De krachten worden gebundeld om grootse activiteiten en uitjes te organiseren. Zo vieren de BSO’s in Weesp samen verschillende feesten, zoals jaarlijks een sportdag voor alle kinderen van de BSO. Daarnaast openen we aan het eind van het jaar ook een gloednieuw kinderdagverblijf. Er zijn grote en kleine kinderdagverblijven in Weesp, waardoor er altijd een baan is die bij jou past”, vertelt Marjolijn Groenevelt, manager bij Kind & Co Ludens in Weesp.

Kind & Co Ludens is een kinderopvang met een groot maatschappelijk hart. Samen met collega’s én de kinderen bouwen we aan een mooie en gezonde toekomst. Kind & Co Ludens is een stichting: de opbrengsten gaan rechtstreeks naar het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen. Wil jij werken bij ons hechte team in Weesp waarbinnen jouw eigenheid wordt gewaardeerd? Kijk dan voor meer informatie op www.werkenbijkindencoludens.nl.

Uit de krant