Een lekkere warme versnapering is zeker op het plein te krijgen.
Een lekkere warme versnapering is zeker op het plein te krijgen.

Diverse activiteiten op winterplein Hart van Huizen

Bedrijven

HUIZEN - Het Oude Raadhuisplein wordt van 27 december tot en met 6 januari omgetoverd tot een gezellig winterplein. Op het winterplein komt een reuzenrad van 22 meter hoog en diverse kraampjes. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Wethouder Marlous Verbeek opent dinsdag 27 december om 11.00 uur officieel Huizen Draait Doorrr! Vervolgens is het reuzenrad gedurende 1 uur gratis toegankelijk voor alle bezoekers en kan men genieten van warme chocolademelk. Na de officiële opening zal het reuzenrad tijdens de kerstvakantie dagelijks draaien van 10.00 uur tot winkelsluitingstijd.

Swingen
Vrijdag 30 december kan er worden meegezongen en gedanst met de leukste Top 2000-hits. 's Middags vanaf 16.00 uur draait DJ PAUL C4GE en 's avonds van 19.00 tot 21.00 uur schuift ook pianist Martin van Gulik aan, bekend van Top 2000 à Gogo, waarna ze samen het hele plein laten swingen.

Brandweer Sam brengt op woensdag 28 december van 12.00 tot 16.00 uur een bezoek aan het winterplein en op woensdag 4 januari worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd tijdens Fun for Kids tussen 12.00 en 16.00 uur.

Kraampjes
Er komen diverse kraampjes op het plein, waaronder Cook & Soepie met diverse lekkere warme en koude dranken, soepen en broodjes worst, een kraampje van jouwmarktkraam, een poffertjeskraam en er worden broodjes Unox-worst verkocht.

Bij de Unox-kraam kunnen liefhebbers zich inschrijven voor de Nieuwjaarsduik. Mensen die zich inschrijven krijgen een kortingsvoucher en mogen voor 2 euro in het reuzenrad.

Uit de krant