Het team van Kantoorexpert Huizen en Ricoh Centre voor de winkel aan de Nijverheidsweg.
Het team van Kantoorexpert Huizen en Ricoh Centre voor de winkel aan de Nijverheidsweg. Foto: Bob Awick

One stop shopping bij Kantoor Expert, Ricoh Centre en hun repro afdeling

do 16 nov 2017, 19:40 Bedrijven

HUIZEN Kantoorexpert Huizen en Ricoh Centre werken al 27 jaar samen in hun winkel aan de Nijverheidsweg 15A. Ze zijn nu ook een gezamenlijke repro afdeling gestart.

KantoorExpert is een one stop shopping concept. "Wij willen onze klanten ontzorgen en zo breed mogelijk bedienen op het gebied van kantoorartikelen", aldus Edith van Kantoorexpert.

Business point
De winkel is gevestigd op het bedrijventerrein dichtbij de Haven van Huizen en heeft daarom ruime parkeergelegenheid. Vijf jaar geleden hebben ze ook het business point van Post NL overgenomen en in de winkel zijn de postbussen te vinden.

"We zijn een van de weinigen die nog aangetekende brieven kunnen versturen. Daarnaast kun je natuurlijk brieven en pakketten versturen en ophalen. Ook kun je hier terecht voor overschrijven en schorsen van auto's."

Kantoor
In de winkel is verder van alles te vinden voor kantoor. Schrijfblokjes, pennen, memoblokjes, maar ook een compleet bureau met stoel. "Voor de bedrijven en ondernemers in onze omgeving hebben wij accountmanager Janine van der Roest."

"Zij onderhoudt het business 2 business contact met de klant. Voor particulieren of advies kunnen mensen terecht in onze winkel, hier staan Edith, Marian en Nancy maandag tot en met vrijdag voor u klaar."

Inrichting
Kantoorexpert verzorgt ook complete inrichtingen voor kantoor, vergaderruimtes et cetera. "Daarvoor hebben we Ron van den Hoek. Hij adviseert over de inrichting en zorgt voor de uitvoering van deze projecten."

In de winkel is ook een vestiging van het Ricoh Centre. "We werken al heel lang samen. Dat heeft nu geleid tot het starten van een repro afdeling", vertelt Bernard. "Voor bedrijven die grotere oplagen van drukwerk willen hebben, is dit een mooie oplossing."

Mailings
"We verzorgen zelfs complete mailings, waarbij we het drukwerk ook versturen. Dit doen we tegen een heel gunstig tarief. Klanten die grote hoeveelheden drukwerk hebben, kunnen dat voor dezelfde prijs hier laten doen als op hun eigen printer."

"Daarnaast bieden we ook nog de service dat we het drukwerk voor klanten kunnen opmaken, dit doet onze specialist Joachim." Ricoh Centre verzorgt printers voor kantoren en verzorgt de service. "Dat laatste doen we trouwens voor de meest gangbare merken", legt Bernard uit.

Kopiëren
Ook voor kopiëren, inbinden en lamineren kunnen klanten nu bij Kantoorexpert Huizen en Ricoh Centre terecht. Wie het toch op de eigen printer wil doen, kan terecht op de Nijverheidsweg 15A voor cartridges en toners.

"We willen er voor zorgen dat ondernemers in een keer van alles voorzien worden als het gaat over alles dat met kantoor te maken heeft", aldus Bernard. "Service, kwaliteit en een prettige sfeer in de winkel zijn voor ons daarbij van belang", sluit Edith af.

Uit de krant