Nieuwsblad voor Huizen - Nieuw duo voorzitters voor Hart van Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Agnes Haverkort (links) en Anne Marie Hesta zijn de nieuwe duo-voorzitters van ondernemersvereniging Hart van Huizen.
Agnes Haverkort (links) en Anne Marie Hesta zijn de nieuwe duo-voorzitters van ondernemersvereniging Hart van Huizen. (Foto: Bob Awick)

Nieuw duo voorzitters voor Hart van Huizen

  Bedrijven

HUIZEN - Agnes Haverkort van Avenue 't Gooi Makelaardij en Anne Marie Hesta van Anne Marie Womenswear zijn sinds begin dit jaar de nieuwe voorzitters van winkeliersvereniging Hart van Huizen.

Zij volgen het duo Gert Jan de Lange en Gert van den Broek op. Beide heren blijven wel lid van het algemeen bestuur en zullen als adviseurs hun steentje blijven bijdragen.

Voortzetten
"Ik zat al een tijdje in het bestuur", vertelt Agnes. Zij wil samen met Anne Marie het goede werk van beide voorgangers voortzetten. "We willen er zijn voor onze collega-ondernemers en daarom gaan we starten met ontbijt en borrels. Op deze manier creëren we elke maand een moment dat we elkaar even kunnen zien."

Anne Marie: "Zo horen we niet alleen wat er speelt, maar kunnen we elkaar ook iets meegeven. We zijn immers allemaal ondernemers." Daarbij wordt ook ingezet op het personeel van ketens."

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>