Het hele weekeinde bezoeken mensen via een hoogwerker dierbaren in Voor Anker.
Het hele weekeinde bezoeken mensen via een hoogwerker dierbaren in Voor Anker. (Foto: Bob Awick )
corona

Op bezoek met hoogwerker bij Voor Anker

  Coronavirus

HUIZEN - Het hele weekeinde bezoeken mensen hun dierbaren per hoogwerker bij Voor Anker. De hoogwerker is door 123 Machineverhuur uit Huizen beschikbaar gesteld hiervoor.

Jeannetta Koster - Dekker, coördinator Activiteiten bij Voor Anker vertelt dat ze bij verschillende bedrijven de aanvraag heeft uitgezet en dat dit bedrijf als eerste reageerde.

Voor iedereen plek
"Vervolgens konden mensen inschrijven die hier gebruik van wilde maken. Het goede nieuws is dat er voor alle aanmeldingen een plek was. Sommige echtgenoten kunnen zelfs nog een tweede keer op bezoek."

Voor Anker heeft het zwaar te verduren gehad in de coronacrisis. Er waren meerdere besmettingen en twee afdelingen moesten helemaal afgesloten worden.

Bezoekhoekje
"Dit bezoek was juist voor de mensen op die afdelingen bedoeld, want er is inmiddels wel een bezoekhoekje, maar vanwege de quarantaine op die afdelingen, konden mensen daar geen gebruik van maken."

Inmiddels gaat het de goede kan op en zijn de twee afdelingen weer open zijn, maar evengoed bleef het bezoek met de hoogwerker welkom om toch even contact te hebben met dierbaren.

Meer berichten